Wordt installatie partner van mySmartControl

Wordt installatie partner van mySmartControl

mySmartControl Partner programma

mySmartControl wordt gebruikt in combinatie met professionele beveiligingsapparatuur die uitsluitend via installateurs verkrijgbaar is.

Als installateur biedt mySmartControl de mogelijkheid om een hoogwaardige, betrouwbare oplossing aan uw klanten te bieden.
Zonder portforwarding is de installatie zeer eenvoudig. Het installateursportal geeft u live en kosteloos inzicht in de aangesloten systemen en hun status. Raadpleeg online het logboek bij vragen van uw klant.
Door het uploaden van uw logo en het ingeven van uw adresgegevens wordt iedere app van uw klant automatisch voorzien van uw logo. De klant kan eenvoudig contact met u opnemen door op het logo te klikken.

Om als partner op de mySmartControl website zichtbaar te zijn heeft u een actief installateursaccount nodig.
Wanneer er minimaal 15 systemen aan uw installateursportal zijn gekoppeld, wordt u als partner vindbaar voor de eindgebruiker bij ‘zoek eenvoudig uw installateur’. Dit overzicht wordt 4x per jaar bijgewerkt.

Tenslotte biedt mySmartControl aangesloten installateurs de mogelijkheid om als reseller op te treden. mySmartControl resellers regelen zelf de tarieven en betalingen van de Freemium en Premium uitvoering van mySmartControl met hun klanten.

Geïnteresseerd? Vraag nu uw installateursaccount aan!

mySmartControl Phone APP
Aanmelden
ABC Partner van mySmartControl

Partner overzicht

Alle dichtstbijzijnde mySmartControl partners zijn voor de klant vindbaar. Vermelding vindt plaats met adresgegevens en logo.

Uw bedrijf krijgt een eigen vermelding op onze partners sectie. Deze is filterbaar op afstand en geinteresseerden kunnen direct contact met u opnemen.