Slimme Beveiliging
voor thuis

Bedien uw beveiligingssysteem op afstand en wordt tijdig geïnformeerd bij een calamiteit.

Slimme Beveiliging
voor thuis

Bedien uw beveiligingssysteem op afstand en wordt tijdig geïnformeerd bij een calamiteit.

Totale controle vanuit uw app

Met mySmartControl heeft uw volledige controle over uw beveiligingssysteem. Schakel het systeem op afstand in of uit. In het geval van een calamiteit krijgen al uw contactpersonen in één keer een pushmelding op hun smartphone. Zo is iedereen zonder tijdverlies geïnformeerd en kunnen passende acties genomen worden.

Heeft u meerdere locaties zoals thuis, het werk of uw vakantiewoning? Geen probleem, u kunt alle locaties vanuit mySmartControl bedienen.
Vragen over uw systeem, neem dan vanuit de app direct contact op met uw installateur.

Inbraakdetectie

Je huis moet een veilige plek zijn. Een plek om te wonen, te leven en vrienden te ontmoeten. Voor die veiligheid kan een inbraakdetectiesysteem een belangrijke rol spelen. Draadloze sensoren zijn eenvoudig te monteren en zorgen voor een veilige leefomgeving.

Brand en Koolmonoxide

Brand en koolmonoxide kunnen levensbedreigend zijn. Bescherm uw gezin en woning door het plaatsen van brand- en CO-melders en wordt tijdig gewaarschuwd in het geval van een incident.

Plaats brandmelders in de gangen, een CO melder bij de CV ketel en een thermische brandmelder in de keuken. Zo bent u optimaal beschermd!

Waterlekkage

Tijdige melding bij waterlekkage. Voorkom waterschade aan uw eigendommen door het plaatsen van een watermelder bijvoorbeeld bij de wasmachine, boiler of in de kelder.

Chat Functie

mySmartControl is voorzien van een handige chatfunctie. Communiceer onderling over de afhandeling van een alarm. Zo is iedereen op de hoogte over de situatie en de te nemen acties.

Benieuwd naar mySmartControl ?

mySmartControl wordt geïnstalleerd door gecertificeerde installateurs die voor het ontwerp en de installatie van het beveiligingssysteem kunnen zorgen.

Kom eenvoudig in contact met een installateur bij u in de buurt.