Het aantal gebruikers van mySmartControl groeit snel. Hierdoor is er nog meer behoefte gekomen naar nieuwe functionaliteiten. Om aan deze groei goed te kunnen te voldoen zal in de zomer van  2017 een grote update van mySmartControl gedaan worden.

 

Wat houdt de update in?

  1. De locatie is voortaan leidend; hieraan zijn systemen en gebruikers gekoppeld
  2. Het front-end (web portal) is gebruikersvriendelijker geworden
  3. De app wordt uitgebreid met meer schermen
  4. Er wordt een betaalmodule toegevoegd

 

1. De locatie is voortaan leidend; hieraan zijn systemen en gebruikers gekoppeld.

In de huidige versie van mySmartControl zijn gebruikers gekoppeld aan een account. Omdat een account meerdere (alarm)systemen kan bevatten hebben gebruikers voor alle (alarm)systemen dezelfde rechten.

In de nieuwe versie draait alles om de locatie. Hieraan zijn vervolgens (alarm)systemen, gebruikers, uitgangen en in de toekomst camera’s gekoppeld.

2. Het front-end (web portal) is gebruikersvriendelijker geworden.

Door de verandering van systeem naar locatie is ook de indeling in het portal aangepast. Onderstaande screenshots geven een toelichting op de belangrijkste wijzigingen. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

 

3. De app wordt uitgebreid met meer schermen

Omdat er steeds meer functies aan de app worden toegevoegd hebben we ervoor gekozen om dit in aanvullende schermen te verwerken. Als eerste wordt de sturing van uitgangen weergegeven in een extra scherm. Gebruikers van de app komen in dit scherm door hier eenvoudig naar toe te swipen. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

 

4. Er wordt een betaalmodule toegevoegd

Goed nieuws: alle basisfuncties van de app blijven kosteloos. Hierdoor kan de gebruiker met alle mogelijkheden kennis maken. Uitgebreide functies of het gebruik van meerdere locaties zijn onderdeel van het mySmartControl-abonnement. Gebruikers hebben hierin de keuze uit de pakketten free (alle basisfuncties gratis), freemium of premium.

Het huidige overzicht van de abonnementen met maandelijkse prijzen is als volgt: