Wat kost mySmartControl als u hiermee uw alarmsysteem wilt bedienen? Het antwoord is simpel: niets! U kunt kosteloos met 5 gebruikers onbeperkt gebruik maken van mySmartControl. Dit is inclusief het in- en uitschakelen, het ontvangen van pushberichten en bijvoorbeeld het gebruik van de chatfunctie.

mySmartControl is een Nederlands product en volgens de Europese privacyregels ontwikkeld. Om een betrouwbare werking te garanderen wordt mySmartControl periodiek getoetst op IT veiligheid door een onafhankelijke organisatie. De hosting vindt extern plaats bij een van de drie grote cloud providers. De data bevindt zich in Europa.

Om bovenstaande in stand te houden vragen wij een geringe vergoeding als het gebruik afwijkt. Dus heeft u meerdere locaties, meer dan 5 gebruikers of bijvoorbeeld de wens om van alle in- en uitschakelingen mail te ontvangen dan kunt u gebruik maken van een Freemium of Premium pakket. Vraag uw installateur naar de mogelijkheden.

mySmartControl is zeer geschikt om te gebruiken bij multi-site locaties in de retail, horeca of private sector. Speciaal voor het gebruik van mySmartControl op meerdere locaties kan uw installateur maatwerk leveren. Vraag hem naar het enterprise pakket.

In het kort de verschillen:

Free Freemium Premium
App-gebruikers 5 25 50
Aantal gekoppelde apparaten 1 5 10
Aantal accounts beschikbaar in de app 1 5 50
Aantal locaties (thuis, werk, vakantiehuis etc.) 1 5 10
Uitgangen sturen 1 3 10
Push meldingen
E-mails per maand 50 100 500
Chatfunctie voor alarmafhandeling
Direct 112 bellen vanuit de chat
Real-time status secties
In/uitschakelen secties
Real-time status zones
Overbruggen zones
Instellen geluiden per event
Logboek
Gebruikersrechten per gebruiker